Хранителни стоки

pic

  1. НАРЕДБА ЗА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ЕТИКЕТИРАНЕТО И ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ХРАНИТЕ
  2. Възможни промени при съхранението на стоките
  3. Основи на съхранението на стоките
  4. Химичен състав на хранително-вкусовите стоки
  5. Хранителни стоки
  6. Зърнено брашнени стоки
  7. Зърнени храни
  8. Хляб
  9. Изследване на употребата на консерванти при производството на хляб и хлебни изделия
  10. Макаронените изделия
  11. Пресни плодове и зеленчуци
  12. Нишесте
  13. НИШЕСТЕНИ И ЗАХАРНО-СЛАДКАРСКИ СТОКИ
  14. Пчелен мед
  15. Захар и захарни изделия
  16. Хранително-вкусови стоки потребителски свойства
  17. Вкусови стоки
  18. Вкусови стоки – класификация
  19. Класификация на вината – категории, видове и типове
  20. Пивоanimated
  21. Пиво – обща характеристика
  22. Видове пиво и характеристика – разновидности на бирата
  23. Окачествяване на пиво
  24. Безалкохолни напитки – характеристика особености и технологииMan_drinksLemonade_standtim-horton-pot-of-coffee-animated
  25. Класификация на безалкохолните напиткиCoca_Cola_bottles
  26. Алкалоидни стоки10406478_835232793162259_609556378956132682_n
  27. 12 факти за кафето

  28. Алкалоидни продукти – чай, кафе и какао723f9b93aab51729d936457
  29. Хранителни мазнини
  30. Видовете мазнини в храните
  31. Животински мазнини
  32. Растителните или животинските мазнини са по-полезни?
  33. Маргарин и майонеза
  34. Прясно мляко
  35. Кисело мляко
  36. Кисело мляко- обща  характеристика
  37. Кисело мляко – българският патент за здраве и дълголетие
  38. Мляко и млечни продукти
  39. Мляко_и_млечни_продукти
  40. Асортимент на киселото мляко
  41. Асортимент и качество на млечните продукти
  42. Бяло саламурено сирене
  43. Сирене
  44. Сирене и технология на производството му
  45. Всичко за кашкавала
  46. Кашкавал – обща характеристика и технология на производство
  47. Кашкавал -обща характеристика
  48. Кашкавал
  49. Технология на кашкавала
  50. Кашкавал – същност, технология, видове и качествени показатели
  51. Окачествяване на кашкавала
  52. Сирене и кашкавал
  53. Най-необикновени сортове кашкавал
  54. Млечни масла
  55. Сметана и извара
  56. Месо
  57. Месо и месни продукти
  58. Месо и месни продукти – нормативна уредба
  59. Месни продукти и тяхното съхранение
  60. Птиче месо
  61. Месо от домашни птици – флашкарти
  62. Яйца – строеж и състав
  63. Строеж на яйцето
  64. Яйца
  65. Яйца – флашкарти
  66. Риба. Състав, класификация и асортимент
  67. Риба – обща характеристика
  68. Месо и месни произведения от риба
  69. Класификация на рибата – флашкарти

Bds2010 (1)

Image_589938_126

Примерна скала на оценяване на практическо задание по стокознание

Зърнени храни

Класификация на зърнени хрени

Вашият коментар