- НАРЕДБА ЗА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ЕТИКЕТИРАНЕТО И ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ХРАНИТЕ
- Възможни промени при съхранението на стоките
- Основи на съхранението на стоките
- Химичен състав на хранително-вкусовите стоки
- Хранителни стоки
- Зърнено брашнени стоки
- Зърнени храни
- Хляб
- Изследване на употребата на консерванти при производството на хляб и хлебни изделия
- Макаронените изделия
- Пресни плодове и зеленчуци
- Нишесте
- НИШЕСТЕНИ И ЗАХАРНО-СЛАДКАРСКИ СТОКИ
- Пчелен мед
- Захар и захарни изделия
- Хранително-вкусови стоки потребителски свойства
- Вкусови стоки
- Вкусови стоки – класификация
- Класификация на вината – категории, видове и типове
- Пиво
- Пиво – обща характеристика
- Видове пиво и характеристика – разновидности на бирата
- Окачествяване на пиво
- Безалкохолни напитки – характеристика особености и технологии
- Класификация на безалкохолните напитки
- Алкалоидни стоки
- 12 факти за кафето
- Алкалоидни продукти – чай, кафе и какао
- Хранителни мазнини
- Видовете мазнини в храните
- Животински мазнини
- Растителните или животинските мазнини са по-полезни?
- Маргарин и майонеза
- Прясно мляко
- Кисело мляко
- Кисело мляко- обща характеристика
- Кисело мляко – българският патент за здраве и дълголетие
- Мляко и млечни продукти
- Мляко_и_млечни_продукти
- Асортимент на киселото мляко
- Асортимент и качество на млечните продукти
- Бяло саламурено сирене
- Сирене
- Сирене и технология на производството му
- Всичко за кашкавала
- Кашкавал – обща характеристика и технология на производство
- Кашкавал -обща характеристика
- Кашкавал
- Технология на кашкавала
- Кашкавал – същност, технология, видове и качествени показатели
- Окачествяване на кашкавала
- Сирене и кашкавал
- Най-необикновени сортове кашкавал
- Млечни масла
- Сметана и извара
- Месо
- Месо и месни продукти
- Месо и месни продукти – нормативна уредба
- Месни продукти и тяхното съхранение
- Птиче месо
- Месо от домашни птици – флашкарти
- Яйца – строеж и състав
- Строеж на яйцето
- Яйца
- Яйца – флашкарти
- Риба. Състав, класификация и асортимент
- Риба – обща характеристика
- Месо и месни произведения от риба
- Класификация на рибата – флашкарти
Примерна скала на оценяване на практическо задание по стокознание